Lugg

Jag vill klippa mitt hår så här, speciellt min lugg, just nu är mitt hår kätte långt, ända till midjan kommer det. Och luggen vill jag klippa precis som på bilden. Just nu är min lugg lika långt som mitt hår vilket är jätte tråkigt. Jag vill ha lite mer volym i håret och inte att det ska vara så livlöst som det är just nu. Hmm, får ta och fråga min frisör imorgon vad han tycker passar mitt ansikte.

Lite förändring

Jag har idag lovat mig själv att jag ska ändra på ett par saker, en av sakerna som jag ska ändra på är denna bloggen. Jag kommer uppdatera mera, och jag tänker ta mycket perspnliga bilder. =) Jag tänker även be min syster som är ett snille på design att designa min blogg så att den blir mer peronlig, jag vill inte ha den rosa. Denna bloggen är anonym, ja, jag skriver ju mitt namn, men jag lägger inga bilder på mig själv, i varje fall inte mitt ansikte. Jag vill inte vara en offentlig person för tillfället.
Bloggen kommer innehålla mina egna dikter, egna noveller och lite olika citat från människor som inspirerar mig.
Den kommer även innehålla lite skvaller om celebrities... Låter det intressant? Denna blogg kommer att handla om rätt många olika saker. Så håll utkik så kanske det kommer något som ni gillar i bloggen.
den kommer vara en mix av allting.
Hörs när vi hörs.♥

RSS 2.0