My new stud cluch

Jag älskar min nya svarta nit cluch. Den är så fin och jag längtar till våren då jag kan matcha den med min skinnjacka och några slitna jeans till och en enkel topp. Den köpte jag på H&M för någon månad sen. För 199 kr. Visst är den cool?
Snälla Gud kan vi få sol o varmt väder nu?

Wise words

When people walk away FROM you, let THEM GO...
Your destiny is NEVER TIED to someone who leaves you...
And it DOSEN'T mean they are BAD people...
It just means that their part in YOUR STORY is OVER…

Fler bilder

Här kommer fler bidler på klänningen.

Säljer min vackra brudklänning

Hej mina få läsare och alla som kikar in då och då. Nu är det så att jag vil sälja min vackra brudklänning. Jag köpte den för 10 000 kronor och säljer den idag för 4000 kr. Är någon intresserad så skriv till mig. Priset kan diskuteras så klart. Den är av märket Pronovias och i färgen ivory. Den har ett långt vackert släp och mycket fina broderidetaljer från bysten ner mot livet och även på draperingarna som är på framsidan. Klänningen är justerbar och går att töja ut eller tvärtom beroende på den vackra korsetten i ryggen som man kan justera som man vill. Längs hela släpet finns det vackra broderier. Ni kommer känna er som en prinsessa när ni bär denna sagolika klänning. Buda gärna. =)

Jippi

Hello.
Idag mår jag betydligt bättre än igår. Gick och tränade på morgonen och kroppen kändes direkt bättre. Jag har fortfarande träningsvärk och nackspärr på ena sidan av nacken och ner till ryggen men det är på bättringsvägen i alla fall. =) Nu blir det lite filmmys med älsklingen. The last song... Hope he'll like it.

Träningsvärk och nackspärr!!!

Jag har jätte ont i ena sidan av min rygg. Smärtan går längs halva nacken och ner till ryggen. Det gör jätte ont när jag vänder mig om. =(
Jag förstår inte varför jag plötsligt fått så ont. Känner att jag knappt kan röra mig utan att skrika av smärtan. Sist jag hade det så var när jag var 18 år. Och då gick det inte över förrän efter två veckor. Fick varje dag smörja in mig med värmd olivolja. Hehe, kommer ihåg när mamma alltid sa att olivolja hjälper mot allt. Hmmm, nja tror inte det gör det faktiskt. Jag ska nog inte träna så hårt som jag gjorde idag. Plus att jag nu måste börja tänka på hur mycket jag bär för att jag klarar faktiskt inte av att bära på tunga saker som förr. Hatar att åldras... Vill faktiskt må bra och inte känna någon ont någonstans.

RSS 2.0