Söndagen den 23 september

Två dagar till och jag fyller 24 år!!!! Jag fyller år den 25 september hehe.
Idag gjorde jag och älsklingen mat tillsammans, det blec en blandning på lax och bamye (Ockra gryta) mycket gott. Vill ni ha recept så får ni hojta till. Nu måste jag gå och plugga kära läsare, kl 20.00 blir det ju X-FACTOR. <3 hörs när vi hörs.

OBS: BILDEN ÄR TAGEN FRÅN GOOGLE, tog ej foto på vår mat idag, tyvärr.

Adios Amigos. <3

Hello

Så här ser det ut denna lördag, en massa plugg en lördagskväll. Tråkigt är det, men även kul när man känner att man får något gjort. =)
Sedan blir det filmen avatar på fyran som börjar kl 21.00 ikväll. Har redan sett den på 3d med syrran o kusinen på biopremiär men det är en lätt sevärd film så ska se den igen med älsklingen. =)

Dessert

Helgen invigs med denna goda desserten =D Björnbär, hallonbär, hasselnötter och vaniljglass. Himmelskt gott. <3

Tröjan!!!!

Bilden kom inte upp i föregående inlägg märkte jag nyss, här är den ! =)
Ha det gött.
Kram.

Gina tricot

Jag fyller snart år, och på min önskelista står mycket saker som jag vill ha, bland annat denna tröja från gina triccot. Bilden är för liten eftersom jag typ är sämst på att kopiera och klistra bilder från nätet. Annars så köpte jag idag ett sjukt snyggt bälte från Gina Tricot för bara 99 kr. Den har innan funnits i guld men jag fann bara den i silver. Vad tycks om den? Jag vet om att det finns en likadan på chicy.se för 299 om ni vill ha den. =)
Denna helgen ska gå åt att mysa med älsklingen och att plugga.
Hörs när vi hörs. Kramisar. <3

RSS 2.0